<

Володимир-Волинська громада виграла проєкт, який спрямований на розвиток туризму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:16 | 24.02.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
9
/ 1 коментар

Володимир-Волинська міська рада пройшла конкурсний відбір проєкту «Розробка методології маркування історичних атракцій в малих містах України. Культурна інтервенція в минуле заради подорожі в майбутнє».

Про це йдеться на сайті міста.

Це можливість вже в цьому році зробити Володимир-Волинський зручнішим для мешканців і туристів шляхом поєднання історико-культурних локацій в єдиний унікальний креативний простір.

Конкурс оголошений Асоціацією сільських, селищних рад та об’єднаних громад України в партнерстві з Державним історико-культурним заповідником міста Острога за підтримки Українського культурного фонду.

Ідея проєкту полягає у розробці методології маркування туристично-привабливих об’єктів малими пластичними формами та їх об’єднання. Навчально-методологічною базою для мультиплікації досвіду є Державний історико-культурний заповідник міста Острога.

Проєкт спрямований на розвиток туризму у територіальних громадах з центрами у малих містах.

Кожне мале місто, селище України має свою унікальну історико-культурну спадщину, яка може стати конкурентною перевагою у розвитку. Виявити цю перевагу, творчо оформити, розробити пропозиції для туриста – важливі завдання, які громади, відібрані для участі, зможуть реалізувати з допомогою професійних дизайнерів, художників, архітекторів. 

Володимир-Волинський увійшов у список відібраних громад, які продемонструють історичну цінність свого міста, туристично-привабливі локації, пов’язані з місцевими легендами та оповідями. Участь у реалізації проєкту сприятиме міжкультурному діалогу та підтримці культурного розмаїття.




один коментар
  1. “локацій в єдиний унікальний креативний простір” Ви хоч самі зрозуміли що сказали?
    Словоблудіє, мля…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя