<

Володимир долучився до міжнародного екологічного проєкту «Greening of the Planet»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:07 | 7.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

6-го квітня міським головою було підписано Меморандум про співпрацю, згідно якого Володими-Волинська громада офіційно долучається до міжнародного екологічного проєкту «Greening of the Planet».

Про це повідомили на сайті міста.

З метою підписання меморандуму про співпрацю до Володимира-Волинського приїжджала Юлія Вусенко – регіональна координаторка цього проєкту. Спільно з міським головою Ігорем Пальонкою протягом робочої зустрічі обговорили умови участі в проєкті та можливості покращення паркових зон Володимира-Волинського.

Місією «Greening of the Planet» є привернення уваги до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми планети. Також реалізація такого амбітного проєкту сприяє формуванню позитивного іміджу України у світі, адже саме наша держава є його ініціатором.

Долучитися до акції може кожен бажаючий. Для цього необхідно зареєструватися запосиланням: https://greeningplanet.org/participant/, висадити власне дерево і надіслати на офіційний сайт «Greening of the Planet» фото та геолокацію.

На загальній мапі проєкту будуть вказані усі учасники, що приєднаються до екологічної ініціативи глобального озеленення світу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок