<

Водоканал Володимира-Волинського ремонтує прориви мережі і зриває щойно покладений асфальт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 6.11.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 6

У Володимирі-Волинському 5-го та 6-го листопада частково перекривають рух центральними вулицями міста, аби підрядник зміг завершити роботи та вкласти фінішний шар асфальту.

Нагадаємо, що 4-го листопада, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук провів нараду з представниками підрядної фірми “Автомагістраль-Південь”, керівниками муніципальної та національної поліції, в ході якої було вирішено перекрити рух на автотрасі та приступати до укладання чистового шару асфальту, незважаючи на вихідний день.

Додамо, що за один робочий день, підрядник поклав понад 250 тонн асфальту.

На другий робочий день до роботи підрядника долучилися працівники Володимир-Волинського водоканалу. Зокрема комунальники зняли частину покладеного асфальту та розпочали проводити ремонтні роботи пов’язані з поривом мережі.

В коментарях до посту у Фейсбук Андрія Кандиби, жителі міста запевняють, що це не перший порив на дорозі, яку ремонтують дорожники.




коментарів: 6
  1. Труби старі, На невеликому відрізку дороги, над ними знаходилось з десяток великовагових автомобілів із асфальтом, також асфальтоуклач, та декілька катків, тому і стався прорив

  2. Все нормуль. Нескоро ми будемо по нормальних дорогах кататися. Краже б напроти місцевого кремля так порили.

  3. Виб побачили як в 23.30год стояли машини Водоканалу посеред дороги без увімкнених габаритів не говоря про аварійну сигналізацію.

  4. цивілізація це зло… і водоканал це зло… і дороги… а гірш за все кляті комуняки, які це все будували…

  5. в нормальних містах спочатку міняють інженерні мережі під дорогою ,а потім кладуть асфальт , а в нашому місті все навпаки , спочатку кладуть асфальт , а потім ремонтують труби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота