<

Водіям у Володимирі нагадують про штраф за зупинку в забороненому місці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 3.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
2373
/ Коментарі відсутні

Муніципальна варта нагадує водіям, що за зупинку транспортного засобу в зоні дії знаку 3.34 «Зупинку заборонено» передбачена адміністративна відповідальність накладення штрафу в сумі 340 грн згідно ч.1 ст.122 КУпАП.

Водночас за зупинку ближче 10 м від місця виїзду з прилеглої території та безпосередньо в місці виїзду передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу в сумі 680 грн згідно ч.3 ст.122 КУпАП, – повідомляє муніципальна варта Володимира.

Також порушенням є правила стоянки, а саме здійснено стоянку на тротуарі (крім місць позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками), чим порушено п. 15.10 (б) ПДР України та ч. 1 ст. 122 КУпАП. За дане порушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу в сумі 340.00 грн

Систематично такі порушення інспектори з паркування найчастіше фіксують в центральній частині міста: на вулицях Устилузька, Соборна, Шевченка.

Водіям нагадують, що відповідно до вимог ПДР, зупинку та стоянку на дорозі потрібно здійснювати у спеціально відведених місцях, щоб не порушувати правила дорожнього руху, або біля краю проїзної частини, з метою не здійснення перешкод іншим учасникам дорожнього руху.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота