<

Водія, який повторно керував «без прав» біля Володимира, оштрафували на 40 тис. грн

15:17 | 26.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1468
/ Коментарі відсутні

Покарали водія автомобіля «Мітсубісі Галант» за те, що вчергове протягом року кермував транспортним засобом без водійського посвідчення на трасі Н-22 поблизу Володимира.

Подія трапилась 25-го вересня о 10:00 на автодорозі Н-22 19 км. Правоохоронці виявили, що водій повторно протягом року керував транспортним засобом не маючи “прав”. Про це йдеться у постанові Володимир-Волинського міського суду від 18-го жовтня.

Порушник до суду не з’явився. Про причини неявки не повідомляв. Його вина у вчиненні даного правопорушення підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, копією постанови, довідкою Володимирського РВП ГУНП у Волинській області, копією відеозапису з нагрудної камери поліцейського.

Раніше, у травні цього року, водій уже притягувався до адміністративної відповідальності за ч.4 ст. 126 КУпАП, за що його уже штрафували на 20 400 грн та позбавили права керування транспортними засобами відповідно до постанови Луцького міськрайонного суду Волинської області від 18.05.2023 року.

Відомо, що автомобіль марки «Мітсубісі Галант», котрим керував порушник, не перебуває у його власності.

Тож суд постановив визнати чоловіка винним та накласти на нього штраф у розмірі 2 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 40 800 (сорок тисяч вісімсот) гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк п`ять років та без оплатного вилучення транспортного засобу.

Окрім цього, порушник має сплатити в дохід держави 536,80 грн. судового збору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця