<

Водія мопеда, який їхав в Овадному «без прав», оштрафували на 40 тис. грн

09:38 | 11.01.2024 / Володимир / , /
Перегляди
959
/ 1 коментар

Оштрафували чоловіка, який у жовтні минулого року, не маючи водійського посвідчення, повторно кермував мопедом «Карпати» в селі Овадне на вулиці Центральній.

Про це стало відомо із постанови Володимирського суду від 5-го січня.

Як йдеться у матеріалах справи, 16-го жовтня 2023 року о 15:37 чоловік повторно протягом року керував транспортним засобом «Карпати», не маючи права керування по вулиці Центральній в селі Овадне Володимирського району.

В судовому засіданні правопорушник свою вину у вчиненні даного адміністративного правопорушення визнав. Крім цього, його провина підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення.

Також зазначається, що він уже притягався до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом). Посвідчення водія по місцю проживання не отримував.

Відтак суд визнав порушника винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 126 КУпАП та оштрафував його в розмірі 2 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 40 800 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами (оскільки їх у нього не було) та без вилучення транспортного засобу. Також з чоловіка стягнули в дохід держави 605, 60 грн. судового збору 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота