<

Вночі біля Володимира збили ворожий безпілотник

10:29 | 21.11.2023 / Володимир / , , , /
Перегляди
11412
/ коментарів 10

Уночі на 21-ше листопада, під час повітряної тривоги, неподалік Володимира впав невідомий безпілотний літальний апарат. Попередньо, ніхто не постраждав.

Подія трапилась за півтора кілометра біля Володимира в напрямку Ковеля близько 02:30-02:40 ночі. Про це на брифінгу 21-го листопада повідомив міський голова Ігор Пальонка.

“Сьогодні вночі за кілометр-півтора до міста прилетів невідомий літальний об’єкт, який мав вибух. Цю інформацію я спочатку почув від представників військових, а далі від ДСНС”, – розповів мер.

Станом на 09:00 на місці працюють поліція, ДСНС, щоб встановити об’єкт, який прилетів, та оцінити завдані збитки. За наявною інформацією, постраждалих немає.

“Війна не так і далеко, як нам усім здається”, – підсумував Ігор Пальонка.

Нагадаємо, цієї ночі під час повітряної тривоги в Україні повітряні сили знищили 10 «шахедів» та ракету. Як повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляко за інформацією військових, вночі під час повітряної тривоги на Волині знищили безпілотники типу «шахед». 

Фото на головній – ілюстративне




коментарів: 10
  1. Нагадування лохторату Новік треша, що в нас війна, а не передвиборчий батл. Цікаво, в мізках щось щолкнуло після цього?

  2. коли уже впаде по нашим казнокрадам якась хуй.н.я які грабують країну коли вже настане той бумеранг, коли.??? Слава Україні та Героям

    • це путін має кинути якусь фігню до нас, щоб попало по тим кого ти в своїй голові намалювала казнокрадами? Думай, що пишеш! Осколки від ударів розлітаються на кілометри і від прильотів по “казнокрадам”, яких ти так бажаєш, загинуть сотні людей! Недорозуміння ти, яке знає що таке війна тільки з тіктока! Маєш пруфи про казнокрадів- велкам в прокуратуру, ДБР, суд! А не бажаєш тут чорт зна чого!

  3. Хто там пише про суди й прокуратуру ,якщо маєш гроші всі ці структури в твоїй кишені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя