<

Військовослужбовиця з Володимира, яка виграла пів млн грн, розповіла що витратить гроші на мрію

12:59 | 20.03.2024 / Володимир / /
Перегляди
3944
/ коментарі 4

Мешканка Володимира військовослужбовиця у декретній відпустці Альона Зварич виграла у миттєвій лотереї 500 тисяч грн.

Звичайний похід в магазин з донькою для неї запам’ятається на все життя. Альона розповіла про той пам’ятний день. Про це йдеться у сюжеті Аверсу.

«Була дуже погана погода і я не знаю, чому я вийшла гуляти з дитиною. Я прочитала в гороскопі, що березень – це мій щасливий місяць. Це було 1 березня, думаю, треба спробувати купити лотерейку. Там було дві гри і, зазвичай, якщо одна виграшна, то і друга виграшна і відповідно так само, одна програшна, то й друга також. Я стерла одну, там нічого не було, але чомусь дотерла до кінця, а там було 500 000 грн», – розповіла щаслива жінка.

Не повіривши у сюрприз долі, вона подзвонила до представників оператора державних лотерей МСЛ, там півмільйонний виграш підтвердили. Виграні кошти Альона планує витратити на мрію.

Щасливий момент із покупцем розділила продавець магазину «Сім 23» Катерина, яка знайшла серед лотерей виграшний білет.

«Я чула і знала, а тепер особисто переконалася, що справді можна виграти. Дуже часто почали купувати лотерейки. Спочатку був шок і багато вражень. Клієнтка, мабуть, до останнього не вірила, що виграла таку суму», – поділилася продавчиня Катерина Кіяк.

Комерційна директорка ТОВ «МСЛ» Валентина Могилевич розповіла, що в мережі «Сім 23» уже є троє переможців з Волині. Першим – був Василь Литвин з Луцька, який виграв мільйон грн. Другим переможцем став Іван Бузна з Торчина, який отримав 500 тис. грн. Усі вони виграли в лотереї-стирачки. Грати може кожен повнолітній українець.




коментарів: 4
  1. Зараз податкова з її обдирачем гетманцевим трошки зменшать вашу мрію… Хоч би на спідницю залишили, іроди !!!

  2. Мешканка Володимира військовослужбовиця у декретній відпустці Альона Зварич виграла у миттєвій лотереї 500 млн грн. Це жарт до 1 квітня?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя