<

Військового із Зимнівської громади Романа Олійника посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня

16:13 | 29.07.2023 / Володимир / , /
Перегляди
793
/ 1 коментар

Указом Президента України випускник Володимир-Волинського центру професійної освіти, Роман Олійник із Зимнівської громади нагороджений Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці навчального закладу.

Роман навчався за спеціальністю маляр, штукатур. Мав добре серце та золоті руки. За покликом серця та совісті пішов на військову службу.

З перших днів повномасштабного вторгнення був на передових позиціях, вірно, віддано та з честю служив Батьківщині, боронячи її територіальну цілісність і незалежність.

26-го грудня 2022 року, Роман, під час артилерійського обстрілу, отримав множинні поранення несумісні з життям. Йому було всього 21…

Ціна кожного дня нашої свободи, можливості жити, прокидатися вранці, працювати, бачити своїх близьких – це покладені на щит життя таких Героїв, як Роман.

“За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку постановляю: Нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня ОЛІЙНИКА Романа Віталійовича (посмертно) — солдата”, – йдеться на сайті президента.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок