<

Відзнаки найкращому батальйону тероборони: у Володимир-Волинському районі завершились навчання резервістів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 2.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1885
/ Коментарі відсутні

1-го жовтня урочистим шикуванням завершились навчання батальйону тероборони, які відбувались в селі Овадному Володимир-Волинського району.

Вперше за час навчань не в строю, а серед гостей був заступник голови райради Андрій Оніщук, який відпрацював збори у якості інструктора, повідомляють на сайті РДА Володимира.

Разом із заступником голови райради Андрієм Оніщуком він вручив подяки районної влади чотирьом десяткам військовозобов’язаних та їхнім командирам за професійність, відповідальність і дисциплінованість, проявлені під час навчань.

Грамоти голови ОДА Юрія Погуляйка та Подяки голови обласної ради Григорія Недопада військовим передав представник ОДА Віктор Шкрамко.

Майже 70 призовників отримали грамоти за підписом командира батальйону. Крім того, військовий комісар Роман Кулик зачитав наказ про присвоєння ряду службовців чергових військових звань. А насамкінець вручив комбатові Олегу Матвійчуку вимпел, який засвідчує, що цей батальйон тероборони – найкращий у області.  

Нагадаємо, мала авіація у небі над Володимиром: завершуються навчання тероборони. Резервістів Володимира та району відправили на військові навчання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота