<

Відремонтували приміщення спортзалу у гімназії Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 27.02.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Відремонтоване приміщення спортивного залу у Володимир-Волинській гімназії ім. 0. Цинкаловського разом із помічниками оглянув народний депутат Ігор Гузь. Він сприяв, щоб на цей об’єкт з державного бюджету спрямували 200 000 гривень.

Про це йдеться на офіційній сторінці Ігоря Гузя у фейсбуці.

Ще влітку 2018 року на запрошення адміністрації закладу нардеп побував у навчальному закладі, зокрема, оглянув спортзал і підтвердив, що він потребує капітального ремонту.

Крім того, офіційно посприяти з вирішенням цього питання до нього звернувся батьківський колектив гімназії, який прийшов на зустріч із депутатом. Оскільки серед пріоритетів роботи Ігоря Гузя – розбудова спортивної інфраструктури, він одразу ж відгукнувся допомогти.

Також парламентар сприяв, щоб із держбюджету спрямували ресурси для придбання музичного обладнання (100 тис. грн), комп’ютерної техніки (40 тис. грн) та облаштування дитячого майданчика на території гімназії (100 тис. грн).




один коментар
  1. Натяжна стеля в спортзалі це круто щось мені нагадує пішеходні доріжки разом велосипедними по вулиці Ковельский певно у них один винахідник ніде такого в світі немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя