<

Відео в примірочній: у Володимирі молодики на секонд-хенді приховано знімали напівоголену жінку

19:10 | 5.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
5237
/ коментарі 3

У Володимирі у підвальному секонд-хенді на вулиці Ковельській біля ювелірного магазину «Злата» хлопці приховано знімали на відео незнайому жінку, коли та переодягалася.

“Покажи стоп-кадр” – почула володимирчанка Аліна Маліновська від хлопців, які насміхалися у залі секонд-хенду, вилупившись у телефон.

Жінці здалося, що за нею підглядають під час примірки речей. Відчуття огиди від бездозвільної оцінки твого тіла охопило її, коли зрозуміла – не здалося. За нею не просто підглядали, але й знімали на відео.

Аліна попросила продавців на касі переглянути камери спостереження, щоб впевнитися у винуватості “режисерів”.

“Припускаю, що для хлопців цей досвід наче хобі. Я не вірила, що це так, доки на касі не попросила продавців, при цих режисерах, відео з камер”, – написала жінка у місцевій спільноті в фейсбуці.

Максим і Данило, – так звали горе-оператора та його напарника, вибачились перед Аліною та видалили, за їх словами, випадкове відео.

Хлопець, який насміхався зі “стоп-кадру”, сказав, що думав, що в приміряльній був його друг, тому так сміливо знімав, чи пасує йому вибраний одяг. Проте Аліна в цю історію не вірить, адже на випадковість це не було схоже взагалі.

“Сподіваюсь, що батьки це побачать. Сподіваюсь, що інші жінки також будуть пильними, адже пережити такий бридкий досвід навряд чи комусь буде приємно”, – підсумувала у своєму дописі володимирчанка.

Також жінка порадила подібним маргіналам бути обережними, адже ви ніколи не знаєте, на кого можете натрапити і які наслідки вас після подібних витівок очікують.

Порушивши задля розваг чиїсь особисті кордони ви можете порушити ч. 1 ст. 182 Кримінального кодексу, а саме порушення недоторканності приватного життя. Максимальне покарання за нею – три роки обмеження волі.

Аліна Маліновська повідомила журналістці БУГу, що викликала хлопців на приватний діалог із нею та її чоловіком, проте вони побоялися на нього з’являтися.

Жінка планує писати заяву в поліцію.




коментарів: 3
  1. Той хто має гарне тіло та форми, той певно навряд чи стидається що хтось його побачить:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя