<

Венеція чи Володимир-Волинський? Княже місто буквально потопає після зливи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:30 | 21.07.2017 / Володимир /
Перегляди
7
/ коментарів 6

21-го липня, після 19 години по Володимиру-Волинському “пройшлася” сильна злива і практично місто паралізували потоки дощової води. Найбільшого обурення в соціальних мережах набрало обговорення затопленої вулиці Ковельської, котру відремонтували кілька місяців тому.

На Ковельській перший проблемний відрізок ділянки розпочинається біля пошти ( на куті вулиць Сагайдачного і Ковельської). Зокрема на цьому відрізку дороги через затоплення неможливо розрізнити де проїзджа територія, а де тротуар. Далі по вулиці Ковельській в сторону військового містечка, проїжджа територія виглядає, як суцільна “річка”.

Критичною є ситуація по вулиці Незалежності, котру топить при найменшій кількості опадів. Дорога, тротуари перетворилися на суцільне озеро. Хоча й на Незалежності відразу розпочали роботу працівники КП “Полігон”.

Затоплена також частина вулиці Професора Бобка. На дорозі утворився своєрідний “фонтан”, котрий б’є із люка каналізації. Частина дощової води повністю затопила подвір’я ДОСАФ. Також затопило вулицю Івана Франка, потоки дощової води спускаються на центральну площу Володимира-Волинського.




коментарів: 6
  1. Зробили з цьго ливню феерію подивіться як в цивілізованих краінах топить то що лівньовки винуваті чи що Менше б наші бандюгани ліси б вирубували то і роза вітрів би не мінялась а так скоро і смерчі в нас зявляться От питання включення вуличного освітлення у нас е Його включають з настанням ночі а не темноі пори доби Такогго ні в одному місті немае

  2. треба не звинувачувати жукрналістів в тому ,до чого вони не причепні , а суть то проблеми в тому , що все в нашому місті робиться шиворот -навиворіт . Давно ж всім відомо , що по вул.Ковельській незадовільно працює вулична ливнева каналізація , то чому перед тим , як покласти лізаціасфальт не провели капітальний ремонт цієї каналізації , а бо хоч би почили від ілу та каміння лотки та труби , які давно вже в деяких місцях майже перекрили січення труб . А в верхній частині вулиці така каналізація взагалі відсутня . То що можна хотіти від води , якій нікуди діватися ?…

  3. читати з виправленням помидок-

    Не треба винити журналістів в тому , до чого вони не причепні . А суть то проблеми в тому , багато чого в нашому місті робиться шиворот – навиворіт.
    Давно ж відомо , що ливнева зовнішня каналізація по вул. Ковельській знаходиться в незадовільному технічному стані і працює погано .Чому ж чиновники не прийняли рішення спочатку перед тим як покласти новий асфальт , який коштує мільйони гривень , провести капітальний ремрнт ливневої каналізації , а бо хоч би почистити від ілу та каміння лотки та труби каналізації , які давно в деяких місцях ,по твердженнях працівників водоканалу , перекрили січення цих труб .А в верхній частині вулиці така каналізація взагалі відсутня . То що хотіти від води , якій просто нікуди діватися…

  4. То дай їм грошей вони здроблять. А так дорогу зробили тротуари поробили а всерівно невгодили.

  5. Ливневка на Незалежності ще з 80-90-х працює одинаково не задовільно ,треба міняти, в парку “Гарагіна” завжди було озеро після таких злив (цікаво як цього разу)

  6. “То дай їм грошей вони здроблять”,- що мало мають??? Поцікавтесь скільки на 2017 рік виділено коштів на ці потреби.А бідний водоканал(де гроші за комуналку,-за воду в тому числі)нічого не робить,може прийшов час ці бідні”ледачі організації”,- замінити,невже нема альтернативи бідним ленюхам? УКРАЇНЦІ,це Ваше місто,район,область -і тільки Ви в змозі все змінити,а не слухати байки про бідних чинуш,яким віртуальна держава не виділяє коштів.Поцікавтесь скільки дармоїдів проїдають кошти держави у таких установах ,штат працівників є, при чому укомплектований,меньше “мінімалки” ніхто не получає,а ось для того щоб щось зробити для громади чинуши говорять, що хтось коштів не виділяє!Бери та роби,для того щоб прочистити труби і тд.,Вам шановні гроші треба???Мабуть потрібно порядного керівника,господарника,-він би Вас навчив як потрібно відпрацьовувати кошти,які Вам платить громада!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер