<

Вантажівка та квадрокоптери: з Володимира доставили допомогу для військових з 14 та 100 бригад

10:42 | 26.03.2024 / Володимир / , /
Перегляди
433
/ Коментарі відсутні

Міський голова Володимира разом із першим заступником Ярославом Матвійчуком та депутатами Володимирської міської ради Андрієм Приндою та Тетяною Ващук доставили та передали підрозділам 14-ї ОМБр ім.князя Романа Великого та 100-ї окремої бригади сил ТрО чергову партію допомоги.

Про це мер міста повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Йдеться про повнопривідний вантажний автомобіль Iveco, обладнаний для перевезення особового складу, 10 квадрокоптерів DJI MAVIC 3 Pro Fly More Combo, а також необхідні на фронті медикаменти, які привезли “сотці”.

“Князівській” бригаді передали мікроавтобус Volkswagen T4, який було отримано з німецького Монгайма завдяки нашим партнерам із Мальборка, а також 10 квадрокоптерів Mavic 3 Fly More Combo, зарядні пристрої до них, медикаменти, маскувальні сітки від волонтерів ГО “Крила матері”, інструменти, серед яких бензопили та інші речі.

“Приємно було вкотре зустрітись з командуванням обох бригад та передати їм вітання з Волині, висловивши свою підтримку та вдячність за їхню стійкість та незламність у боротьбі за незалежну Україну.

Дізнались під час спілкування з Олексієм Трубніковим та Русланом Ткачуком і про ті найбільш нагальні потреби, які надалі будемо намагатись закривати. Зокрема, щодо придбання квадрокоптерів та засобів РЕБ”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця