<

В Устилузі відбувся відкритий турнір з футболу серед дитячо-юнацьких команд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 12.05.2017 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Травневий відкритий турнір серед дитячо-юнацьких команд, який організувала ГО «Нова Ідея», на третій рік існування набрав обрисів традиційного.

Цього разу 8 травня в Устилузі зібралося сім команд дітей 2004-2005 р.н., серед яких наш район представляли Льотниче, Овадно, Устилуг та дві команди Зимнівської громади. Відкритісь турніру доповнили дві команди з Любомильського та Іваничівського районів. Несприятливі погодні умови не охолодили азарт юних спортсменів, тому попри слизьку поверхню і численні падіння через те, натхнення дітей сприяли позитивній атмосфері змагань, – написав у фейсбуці Ярослав Кондисюк

У фінальній за перше місце зустрілися команда з села Римачі Любомильського району та господарі з Устилуга, які знехтували настановами тренера тому й поступилися. Гостинність також продемонструвала команда з Льотничого перед іваничівцями у боротьбі за третє місце. Ми команди Зимнівської сільської ради виставили два окремих склади гравців 2004 та 2005 років, і не прогадали. Бо якщо старші мінімально поступилися фаворитам, то молодші набули неоцінений ігровий досвід, хоча в такому віці різниця в один рік досить відчутна.

Переможцями стали представники Любомильщини, другі – юні устилужани, треті – іваничівці, четверті – льотничівці, за ними дві команди із Зимна та Овадно.

До організації змагань доклали зусилля центри «Спорт для всіх» із Зимна та Устилуга. Серед переваг турніру варто відзначити відповідальність представників команд за здоровя дітей при непростих погодних умовах. Як недолік наш як організаторів слід врахувати необхідність перевірки вікового цензу.

Головним досягненням змагань стало задоволення, яке отримали діти. Обласний центр «Спорт для всіх» преміювали домінантів дипломами, а медалі то нам довелося самостійно їх закупити, як організатори змагань, та вручити призерам та переможцям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок