<

В одній із шкіл Володимира-Волинського презентували «планшетний клас»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 3.09.2018 / Володимир /
Перегляди
40
/ коментарів 6

У Володимир-Волинській гімназії імені Цинкаловського, 3-го вересня, презентували “планшетний клас”, який має бути у школах згідно концепції “Нова українська школа”.

“Нова українська школа” це вже вчорашній день у гімназії ім.О.Цинкаловського! Перший планшетний клас за програмою навчання “Розумники” відкриє нові можливості першокласникам гімназії. Батьки довірились і долучилися, дитяча мрія матеріалізувалась. Нехай школярі вражають Вас досягненнями! Успіхів!” – написав у Фейсбук Олег Свідерський, секретар міської ради.

На відкритті такого класу побував депутат міської ради Сергій Радкевич, який додав, що меблі для навчання нові та зручні і побажав успіхів першокласникам.




коментарів: 6
  1. чергові схеми для збагачення чиновників
    цікаво хто зі школи в долі?
    ціна планшета 10 тис грн, купувати самому не можна, тільки в продавця якого навязує школа

  2. Ага, вибір без вибору. Слава корупційним схемам!
    Ціна схожих планшетів від 5 тис грн, а не 10
    навіть якщо окремо купити програмне забезпечення (350грн) і мультимедійну дошку – виходить солідна економія

  3. Перш ніж писати коментарі, добре подумайте. Чому, коли хтось старається щось зробити корисне – завжди бачать в тому негатив чи ба….корупцію????????Можна було і самому вибирати, ніхто нікого і нічого не змушував купляти націлено!!!!!!!!!!Тому і держава наша така -бо всі чекають, що принесуть все на тарілочці.. А змінити систему, зробити щось самому?Як?Слабо?Та ні, помиляюсь….самі роблять: строчать в соцмережах всяку ф….ню та заглядають в чужі шпаринки і виносять бруд.

  4. Дуже добре, що проект “Розумники” нарешті з’явився і в Володимирі! Щастя, що колектив школи не боіться впроваджувати такі корисні і цікаві технології! Успіху усім!!!

  5. Це хороша ідея, якщо держава не вкладається кошти в розвиток наших діток, то це повинні робити батьки. Ніхто нікого не заставляв, а у вартість планшетів входить мультимедійні доска, ноутбук вчителя, шкафчики для зберігання. Треба міняти застарілу систему викладання, рухатися в ногу з часом.

  6. Не погоджусь, користь цих планшетів у навчанні дуже сумнівна.
    До тогож для багатьох 10 тис це не маленькі гроші в сьогоденні, і їх можна використати для дитини корисніше
    І самим вибирати планшет ніхто не давав, це брехня!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя