<

В нічному клубі Володимира-Волинського побили військовослужбовця, від отриманих травм помер в лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:10 | 13.04.2017 / Володимир / /
Перегляди
45
/ коментарів 7

В одному з нічних клубів Володимира-Волинського побили військовослужбовця. Інцидент трапився вночі із 12-го на 13-те квітня.

З власних джерел відомо, що правоохоронці затримали підозрюваного, яким ніби то є інший військовослужбовець. Підозрюваним у вбивстві є військовий родом з Херсонської області 1998 року народження.

Знайшли військовослужбовця на одній з центральних вулиць міста. Швидка приїхала ще коли хлопець був живий, однак від отриманих травм помер в лікарні.

Вбитий військовослужбовець проходив контрактну службу у 14-й ОМБр.

Як повідомляє прес-служба оперативного командування “Захід“, попередньо встановлено, що кілька військовослужбовців військової служби за контрактом однієї з військових частин Володимир-Волинського гарнізону в позаслужбовий час в одному з громадських місць проводили свій вільний час на власний розсуд.

В результаті між військовослужбовцями виникли суперечка, яка привила до бійки, в наслідок якої один з військовослужбовців отримав травму не сумісну з життям. У військовій частині призначено службове розслідування.

Правоохоронними органами по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне впровадження.

Наразі отримати офіційний коментар від правоохоронних органів не вдалося.




коментарів: 7
  1. Скільки горя приносить той метелик. Вже не раз там били,вбивали,калічили і все всім пофіг. Наркоту в таблетках продає смик,мєнти знають,але мороз має недоторканість.

  2. Закрийте все…по місту не ходіть…сидіть у дома.А наші нові-старі поліцейські за що отримують не слабую зарплату…може хтось заставить їх працювати…хоча такий ще мабуть не родився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя