<

В’ячеслав Католик розповів про реалізацію реформ у Зимнівській ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 24.01.2019 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Після виборів 23-го грудня територія Володимир-Волинського району повністю поділилася між об’єднаними територіальними громадами. Зимнівська ОТГ, яка однією з перших утворилася на Волині, ще в 2015-му році, цього разу доєднала до себе ще одну сільську раду. Як далі буде розвиватися громада – це основне питання зустрічі з В’ячеславом Католиком, головою громади.

Нагадаємо, що після створення Зимнівської ОТГ, у громаді двічі проводили доєднання – перший раз Хмелівківську сільську раду, а вдруге – Хобултівську. Як зазначив голова громади В’ячеслав Католик в студії “БУГ”, після доєднання Хобултівської сільської ради, Зимнівська ОТГ стала найбільшою ОТГ району з найбільшою кількістю жителів.

Говорили у студії також про бюджет громади, державні субвенції.

“Звичайно, коли дивишся на багатших сусідів, то думаєш і собі. Однак можу запевнити, що Зимнівська ОТГ самодостатня”, – наголосив Католик.

Говорили про моменти реалізації реформи на місцях – освітянської, медичної, а також про те, як надалі йтиме децентралізація.

В’ячеслав Католик наголосив, що наразі найбільше незадоволений медичною реформою, адже скорочується кількість медпрацівників в громаді.

Про це та більше у сюжеті:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота