<

В 14 ОМБр відбулися урочистості з нагоди 8-ліття створення військової частини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:13 | 12.12.2022 / Володимир / /
Перегляди
390
/ Коментарі відсутні

В 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого, яка знищує ворогів на фронті, відбулися урочистості з нагоди 8-ліття створення військової частини.

Про це повідомляють на сторінці бригади у фейсбук.

Командир бригади полковник Олександр Охріменко, вітаючи особовий склад із Днем народження бригади, подякував кожному із воїнів за службу, за те, що творять історію нашої військової частини і України.

“З кожного з нас починається наша Князівська бригада та наші Збройні Сили. І від кожного з нас залежить Перемога, а отже, – майбутнє України! Усі ми усвідомлюємо відповідальність, яка на нас лежить. Усі ми несемо в серці пам’ять про тих, кого втратили! Пам’ятаємо, через які випробування нам довелося пройти, і знаємо, скільки їх ще чекає попереду. Але ми сильні, згуртовані і чітко знаємо нашу мету – здобуття Перемоги! Для її досягнення бажаю кожному з нас сили, витримки і міцного козацького здоров’я! Слава 14-ій бригаді! Слава Україні!” – привітав полковник.

Князівські воїни також приймали вітання від голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області генерала поліції третього рангу Володимира Тимошка, від представників вищих штабів.

Сотні наших побратимів були нагороджені державними та відомчими нагородами, Відзнаками командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, відзнаками територіальних громад із різних регіонів України, пам’ятними та цінними подарунками.

Привітав побратимів і військовий оркестр Князівської бригади та давня добра подруга, улюблена виконавиця захисників України, Христина Панасюк.

Нагадаємо, 10-го грудня 14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого відзначила 8-річчя.

А своє 7-ліття Князівська бригада відзначила у Володимирі. Святкові заходи проходили на декількох локаціях, ОМБр отримала мотиваційний прапор, відкрила новостворений меморіальний комплекс, організувала виставку техніки та нагородила найкращих.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок