<

Урочистості з нагоди 250-річчя Володимир-Волинського Собору Різдва Христового

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 19.11.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

18-го листопада з нагоди 250-ої річниці Собору Різдва Христового у концертному залі Володимир-Волинського КМЦ відбулись урочисті заходи організовані громадою Собору за підтримки міського відділу культури, адміністрації історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир” та працівників Володимир-Волинського історичного музею. 

Першим присутніх із річницею привітав секретар міської ради Олег Свідерський, який від імені міського голови вручив почесну грамоту настоятелю храму отцю Миколі.

Далі канцлер Волинської єпархії протоієрей Микола благословив захід та прочитав доповідь “Собор Різдва Христового  в історії Української церкви”.

В рамках заходу перед присутніми виступили наукові співробітники заповідника “Стародавній Володимир” та історичного музею, які розповіли про “життя” Собору Різдва Христового у різні періоди, а протоієрей Микола (Удуд) ознайомив присутніх з історією становлення парафії Собору Святого Різдва Христового та її діяльністю за останні 25-ть років.

Історія Собору Різдва Христового (матеріал опублікований на сайті історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир”). 

img_0428
img_0436
img_0442
img_0443
img_0444
img_0445




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця