<

У Заріччі Audi збила п’яного жителя Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 17.02.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 14

16-го лютого в селі Заріччя автомобіль «Audi 100», під керуванням мешканця Володимир-Волинського району, збив 49-річного чоловіка, який перебував напідпитку. Перехожого госпіталізували.

ДТП сталася по 21-й годині, – інформує поліція Волині.

За кермом транспортного засобу перебував 28-річний житель цього ж району. Водій, допустив наїзд на 49-річного жителя Володимира-Волинського, котрий в стані алкогольного сп’яніння перетинав проїжджу частину дороги.

Внаслідок ДТП перехожий отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в центральну району лікарню.

За фактом аварії відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 14-го лютого, в Іваничівському районі внаслідок ДТП травмувались троє осіб.




коментарів: 14
  1. Из текста статьи непонятно, к кому хотят применить санкции по статье, к водителю или к пешеходу?

    • Частина 1 статті 286: Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, ЯКА КЕРУЄ транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Вчіть закони або користуйтеся Гуглом

      • Так это понятно, Вы правильно написали суть статьи. Вопрос в другом, кто виноват в ДТП. И у водителя и у пешехода есть права и обязанности. Вопрос в том кто и что нарушил. А указанная статья применяется к водителю. Значит виновный уже найден? Может ошибаюсь.

      • Так это понятно, Вы правильно написали суть статьи. Вопрос в другом, кто виноват в ДТП. И у водителя и у пешехода есть права и обязанности. Вопрос в том кто и что нарушил. Пешеход тоже участник дорожного движения и он тоже может нарушить “правила безпеки дорожнього руху”. Почему то существует стереотип, если ДТП авто и пешехода, то априори виноват водитель авто. Хотя это не так. Просто последнее время на дорогах полнейший беспредел.
        Люди, берегите себя.

  2. А пішохода да треба також притягувати жо відповідальності що він п’яний ходить дорогами мабуть йшов собі думаючи шо машина не трамвай і об‘їде.

  3. І коли вже закінчится цей дурдом. Сам водій, не бувае і дня щоб проїхати по місту без матів. Пішоходи взагалі не звертають увагу на авто. АЛЕ, Я ВІДСИДЖУ ,НЕ ЗА ЩО, А ТИ ВЖЕ НІКОЛИ НЕ ПІДНІМЕШСЯ. ПІШОХОДИ , вам легше зупинити, максимум 100 кілограмову дупу , чим мені 2 тони, особливо в ожеледь.Давайте цінувати життя, та бути взаємо вічливими на дорогах.

    • якщо ті дві тонни ще й гнати під 100 в годину то з дупи хіба пляцок залишиться, як би вона не втікала)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота