<

У Володимирській громаді розроблять місцевий план управління відходами

09:15 | 2.12.2023 / Володимир / /
Перегляди
240
/ 1 коментар

Працівники виконавчих органів Володимирської міської ради на чолі з першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком узяли участь в онлайн зустрічі щодо розробки місцевого плану управління відходами.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці міста.

Нагадаємо, Володимирська громада бере участь у проєкті «Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні», який впроваджує ГО «Еколтава» за підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Завдяки даному проєкту громада отримає всебічну допомогу у розробці місцевого плану управління відходами, як того вимагає відповідне законодавство, що набрало чинності у липні цього року.

Під час чергової онлайн-зустрічі представників громади, які будуть включені у робочу групу з розробки плану, із координаторами проєкту, відбулось представлення ментора, котрий упродовж наступних шести місяців допомагатиме нашій громаді у написанні такого плану. Ним став керівник компанії «Атон Інжиніринг» Ігор Сліпець.

Учасники зустрічі обговорили та спланували подальші кроки на шляху розробки місцевого плану, якому передуватиме вивчення поточного стану у сфері поводження з побутовими відходами.




один коментар
  1. Не треба далеко їхати ,переходьте за кордон до Польщі і спитайте ,скільки там місцеві громади заробляють на відходах ,там нічого не закопують, так як в нас ,а все переробляють .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця