<

У Володимирській громаді провели в останню путь загиблого Героя Андрія Мельницького

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:37 | 1.01.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
899
/ 1 коментар

В останній день року, протягом якого громада зазнала багатьох трагічних втрат, у Володимирі попрощались зі ще одним Героєм – старшим солдатом Андрієм Мельницьким.

Кортеж із тілом загиблого містяни зустріли навколішки коридором шани.Віддати останню шану воїну на похорон прийшли його рідні, побратими, представники місцевої влади та небайдужі містяни.

“2022 рік був найстрашнішим в історії нашої незалежної держави. Трагічним він був і для Володимирської громади, адже з початку повномасштабного вторгнення 45 наших земляків повернулись додому на щиті. Полеглі захисники нині стали воїнами Небесного легіону і пам’ять про їхній подвиг житиме вічно”, – зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, який висловив під час похорону слова співчуття родині від імені усієї громади.

27-річний володимирчанин Андрій Мельницький був призваний до війська 26 лютого 2022 року за мобілізацією. Мужньо захищав рідну землю у складі 63-ї бригади. Уродженець м. Ірпінь після одруження проживав у Володимирі. Загинув боєць під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута. У нього залишилась маленька донечка.

Поховали Андрія Мельницького з усіма військовими почестями на Федорівському кладовищі

Висловлюємо співчуття рідним та близьким полеглого Захисника. Вічна шана та пам’ять Герою!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця