<

У Володимирській громаді попрощались із молодим загиблим Героєм

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 27.05.2022 / Володимир / /
Перегляди
4064
/ Коментарі відсутні

27-го травня у селі Ласків громади Володимира прощаються із загиблим на Запоріжжі Героєм України, 23-річним старшим солдатом Валерієм Мартинюком.

Нагадаємо, Валерій Мартинюк загинув внаслідок обстрілу росіян у Запорізькій області, захищаючи Україну. Мужній 23-річний воїн служив у ЗСУ за контрактом, по закінченню якого у червні цього року мріяв піти у рятувальники. Та не судилося…

Близько 12:40 героя зустріли живим коридором у Володимирі, який організували на вулицях за маршрутом кортежу: Павлова – Ковельській – Данила Галицького – Устилузькій – Степана Бандери. Далі – у селах Заріччя та Суходоли. Героя, із супроводом правоохоронців, проводжали на колінах, тримаючи українські стяги.

Згодом, о 14:00 розпочалась церемонія поховання військового у рідному селі Ласків, куди його привезли. Тут Героя у скорботі зустріли рідні, близькі друзі та просто небайдужі громадяни.

Валерій був із багатодітної сім’ї. У нього лишилося два брати, один із них зараз захищає Україну.

У рідній Ласківській школі згадують про Героя:

“Мало кого у дорослому віці називають пестливим дитячим ім’ям. А Валєра і досі для друзів був ВАЛЄРЧИКОМ, Валєриком, хоча на нього часто казали і поважно – Валєра Валєрович.

Пам’ятаємо, що не дуже дружив у школі з синусами-косинусами, підметами-присудками, але жодні змагання не обійшлися без цього прудкого, вправного хлопчини. Ще серед інших його виділяло вміння співчувати і піднімати настрій, бажання допомагати і бути корисним. Веселий дружелюбний характер сприяв тому, що з ним товаришували і хлопці, і дівчата, і старші, і менші.

Низький уклін Тобі, воїне, від рідної Ласківської школи…”

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині загиблого, вічна пам’ять Герою!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа