<

У Володимирській громаді 40 людей хворіють на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 26.10.2022 / Володимир / /
Перегляди
81
/ Коментарі відсутні

У громаді ситуація з ГРВІ та COVID-19 є стабільною, рівень захворюваності не є високим, важких випадків не спостерігається. 

Про це йшлося під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Володимирської міської ради 25-го жовтня, інформують на сайті міськради.

За словами генеральної директорки КП «ЦПМД» Катерини Чубок, станом на сьогодні зареєстровано 40 амбулаторних хворих на коронавірус, з яких 34 – жителі міста, 6 – жителі навколишніх сіл. 

У лікарні працює пункт щеплення, в якому є у наявності вакцини «Coronavac» та «Pfizer». Для щеплень є можливість виїзду мобільної бригади в організовані колективи, коли є бажання провести вакцинацію від 30 і більше людей.

При наявних симптомах хвороби прохання звертатись до свого сімейного лікаря, адже при виявленні хвороби covid-19 у лікарні є наявний препарат «Молнупіравір», який полегшує перебіг захворювання.

Як повідомила виконуюча обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Олена Ткачук, на стаціонарному лікуванні зі встановленим діагнозом covid-19 у ТМО перебуває 16 пацієнтів середньої важкості. Тривають роботи з ремонту приймального відділення.

На початку листопада планується встановлення генератора живлення кисню на 200 кВт, як альтернативне джерело. Завершуються ремонтні роботи у хірургічному відділенні.

Читайте також: За тиждень у Нововолинській громаді на коронавірус захворіли 46 осіб, одна людина померла




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок