<

У володимирській церкві Віри, Надії Любові та їх матері Софії відзначили храмове свято за новим календарем

21:49 | 17.09.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1118
/ Коментарі відсутні

17-го вересня у Володимирі в церкві святих Віри, Надії Любові та їх матері Софії ПЦУ відзначили храмове свято за новим календарем, яке раніше припадало на 30-те вересня.

Очолив святкове богослужіння архієпископ Володимирський та Нововолинський ПЦУ владика Матфей. Йому співслужили настоятель храму Віри, Надії Любові та їх матері Софії отець Євген Рябець, священник Юрій Кривицький із храму св. Пантелеймона, священник Микола Рижук із храму св. Агапіта Печерського, священник Микола Гінайло (голова фонду Матері Божої Неустанної помочі) та ксьондз Лєшик із костелу Іоакима та Анни.

Також на церковне свято завітав міський голова Володимира Ігор Пальонка, який є парафіянином даного храму.

Під час богослужіння священники разом із вірянами піднесли свої молитви до Бога, після чого провели хресну ходу навколо храму. Важко було стримати емоції від щемкого виконання віршів та пісень вихованцями недільної школи, які співали тематичні щемливі пісні, зокрема й згадали про бажання довгоочікуваної зустрічі з татусями, що стали на захист нашої держави.

Своєю чергою отець Євген привітав усіх присутніх із храмовим святом і подякував за плідну співпрацю та небайдужі серця у справі духовного розвитку громади. До слова, цього року виповнилося сім років з часу першого богослужіння у даному храмі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота