<

У Володимирі-Волинському міськрада виділила земельну ділянку тещі скандального депутата

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:01 | 8.06.2016 / Володимир /
Перегляди
14
/ коментарі 4

Депутати Володимир – Волинської міської ради земельну ділянку цілком придатну для комерційного використання або житлового будівництва надали  для садівництва приватній особі.

Відповідно до рішення депутатів міської ради  № 47 /8 від 02 жовтня 2015 р. «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і передачу  в користування  на  умовах оренди, у власність, постійне користування»  земельна ділянка  площею 1200  кв. метрів по вулиці С. Ковалевської, 23С була передана у власність  Марії Пирожик для індивідуального садівництва, – повідомляє Волинь: Світ.

Показово, що Марія Пирожик була включена до рішення згідно, якого земельні ділянки надавались родинам загиблих учасників АТО з Володимира – Волинського.

Жителі будинку, що поруч з ділянкою зверталися до можновладців з пропозицією облаштувати на на вільній території спортивну площадку для дітей чи розширити дитячий майданчик проте чиновники проігнорували такі пропозиції.

Як стверджують наші джерела, Марія Пирожик – теща скандально відомого депутата Володимир – Волинської міської ради  Руслана Мороза, що нині є членом, а у минулому був головою земельної комісії.

Дивно, що секретар міської ради Олег Свідерський, який контролює роботу депутатських комісій, зокрема, й земельної, а також відповідає за зв’язки з військовими   не запропонував виділити згадану ділянку учасникам АТО під житлове будівництво.

Нині у Володимирі – Волинському у черзі на отримання земельних ділянок перебуває понад 450 учасників АТО.




коментарів: 4
  1. Во так маневри.А це цікаво- Сорока і ти голосував за видачу землі тьощі мороза?

  2. Депутати повні лохи, темні неуки, вам треба бикам хвости на фермах крутити. Рік пройшов а вони згадали, що дерибан зробили

  3. В нашому місті тещі бандюків прирівнені до воїнів АТО!!!Це повний п…ц!Може тим браткам що прикриваються родичами давати наділи там біля Ничипорових свиней?А було б справедливо!

    • Біля Ничипорових свиней вже давно все поділене, як і по трасі на Устилуг біля птахофабрики. Діляночки знаходяться що в місті, що в ближній приміській межі тільки для “своїх”! Люди роками стоять на черзі – відповідь одна “землі немає”, в крайньому разі – “знайдете вільну діляночку – приходьте, оформляйте”.Як знати де вільно, коли доступу до планів немає? Навіть коли знаходиться клаптик, то він виявляється “непридатний, нецільовий, запланований під соціалку…”, а через рік-два – і там вже стоїть чиясь блатна хатинка, і діляночка виявляється цілком і придатна, і цільова, і незатребувана – але тільки для обраних… От вам і конституційне право на 5 ділянок для кожного громадянина! Для більшості це чомусь одна ділянка – 1 метр на 2 метри і метр вглиб. Хоч такий наділ нікого з гонорових латифундистів також не обмине))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота