<

У Володимирі-Волинському зареєстрували петицію щоб визнати вуличних котів частиною екосистеми міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:35 | 17.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарів 25

17-го травня на сайті петицій Володимира-Волинського зареєстрували петицію, щоб визнати вуличних котів частиною екосистеми міста і таким чином захистити бездомних тварин.

За перший день збору підписів, її підтримали 11 осіб. Для того щоб петицію розглянули в міській раді, протягом 30 днів необхідно, щоб петиція набрала 150 голосів. Автором петиції стала Діана Гриценко.

“В нашому місті спостерігається жахлива тенденція до збільшення кількості випадків замуровування котів в підвальних приміщеннях житлових будівель. З метою захисту тварин від подібного жорстокого поводження, необхідно визнати вуличних котів частиною екосистеми нашого міста та заборонити їх безпричинний вилов та вбивства.

В холодну пору року вуличні коти гріються в підвалах і горищах. Але часто через це гинуть, тому що люди нерідко замуровують там тварин. Щоб вуличні коти були в безпеці, а також могли спокійно пережити холоди, пропонуємо оголосити їх частиною екосистеми м. Володимир-Волинський і, як наслідок, надати відповідний захист. Водночас, слід приділити увагу питанню їхнього розмноження, а саме проведенню заходів з гуманної біостерилізації, вакцинації, реєстрації та облаштування домівок. Для цього потрібно відповідною ухвалою міської ради проголосити котів співмешканцями м.Володимир-Волинський – повноправними вільними жителями.”, – зазначає авторка петиції.

З повним текстом петиції можна ознайомитися ТУТ.




коментарів: 25
  1. А розумне нічого придумати не можна? Повноправні жителі В-В?
    Ви серйозно? Facepalm

  2. Ще про песиків подбайте, бігають собі такі гарнюні… екосистемі міста без них просто ніяк….

  3. Коти нікого не покусають і в підвалах не серуть(якщо їх там не закрити)! Навіть в найбільший мороз кіт піде в туалет на вулицю. Від них тільки користь, бо вони ловлять мишей і щурів!

  4. Які люди ненависні! Написано ж- не нашкодь! З таким відношенням до всього живого- вам не в Європу- а…..
    Проходьте повз! Не бризкайте жовчю. Позасирайтесь і повинищуйте все живе навколо себе!” Вінці творіння”.

  5. І про песиків дбаємо!!!!Вам того не зрозуміти. Ви убогі.Чому люди такі ненависні? Познищуйте все живе навколо себе, позасирайтесь по самі вуха і тіштесь! Вам не в Європу-вам в ….

  6. Написано ж- не нашкодь!
    Проходьте повз! Не бризкайте жовчю. ” Вінці творіння”. Екосистемі міста без песиків можна, а без сміття і руйнування -ніяк!!!!

  7. Розводим більше собак кароче, а потім дивуємось чого люди покусані. І шукаєм винних

  8. Пані Анна,ви прийдіть на Ковельську 103,я заведу вас у відкритий підвал,тоді поговоримо. А щорів та мишей ми ловимо самі бо коти десь мали їх ловити коли їх годують до уптру! Я не проти тварин, я за чисті підвали. Набридло мішком виносити гамно,та мити від сикунівпідїзди.

  9. Може нам виселитись?
    Людям в нашому місті живеться точно супер ?
    Чи в Володимирі місце тільки для собак і котів?
    Я хочу погуляти по парку з дитиною щоб не вступити в лайно і не хочу постійно бачити біля під’їзду купу наставлених мисок і зграю лишайних котів. Тим хто так переймається долею бідних тваринок пропоную поселити їх в себе вдома (в індивідуальному будинку, а не квартирі) піклуватись ними, і не перейматись власними дітьми …

    • То зроби щось для того щоб жилось краще!!! А свого лайна небачиш!!!

  10. Люди вже стали такими ненависними що готові одне-одного виїсти, все їм заважає…всього мало, мало і мало… Тварину як не зачіпеш то ніколи перша на тебе не кинеться , повинищуйте пригоду і навколо все живе а самі понапихайте черева і звірійте …

  11. Скільки ненависті до тварини.Злісні люди може вас теж хтось ненавидить!Вас що,також треба прибрати?Людина взмозі сама просебе подбати,а тварини не дуже.Дякую за допомогою яке роблять небайдужі.

  12. Нажаль найбільше зло для природи, екосистеми, довкілля – це людина…. якщо б природа мала б можливість, то вона нас першим ділом би позбулася…. повірте без нас “ЛЮДЕЙ” в екосистемі в негативну сторону не зміниться нічого….навпаки б …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер