<

У Володимирі-Волинському шукають керівника медичного комунального підприємства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:41 | 4.02.2019 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Міський голова Володимира-Волинського прийняв розпорядження щодо проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального підприємства – генерального директора «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги».

Про це повідомляють на офіційному сайті міста.

Вимоги до претендента вказують наступні:

Вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань “Управління та адміністрування” або “Публічне управління та адміністрування” або “Право” або “Соціальні та поведінкові науки” або “Гуманітарні науки” або “Охорона здоров’я” та спеціалізацією “Організація і управління охороною здоров’я”

Стаж роботи на керівних посадах не менше 3-х років за основною спеціальністю або одного року на керівних посадах.

Також на сайті є перелік документів, які потрібно надати конкурсній комісії.




коментарів: 2
  1. сміх та й годі !!! Який може бути генеральний директор медичного закладу міста , який налічує близько 30 тис.населення. Генеральні директори можуть бути , коли є безліч простих директорів медзакладів районів великих міст – таких як РІВНЕ , КИІВ , ЛЬВІВ. Ясно , що папа хоче , щоб Чубок була Генеральним директором , бо там велика заробітна плата по назві. і за це проголосували саме депутати команди мера… А які заробітну плату будуть отримувати звичайні лікарі – урологи , невропатологи , окулісти , травматологи ??? Адже буде велика різниця між заробітною платою рядового лікаря , навіть якщо він є професіонал і має великий стаж… Думаю ,що логічно , що пану меру треба також видати розпорядження для того щоб присвоїти працівникам нашого медичного закладу назви- генеральний гінеколог , генеральний окуліст , генеральний невропатолог – і тоді це може бути справедливо для всіх лікарів…

    • Не плутайте “центр первинної медичної допомоги” з Чубок і “територіальне медичне обєднання” з Клачуком – це вже різні структури з окремими кадрами, бухгалерією і обовязками. Первинка має тільки сімейних лікарів і педіатрів, які будуть працювати з пацієнтами і отримувати з\п по заключених деклараціях. Урологи , невропатологи , окулісти , травматологи і т.д. – це рівень вторинної допомоги, в них є свій головний лікар Клачук і свою з\п вони отримують відповідно до тарифної сітки МОЗ (яка нижче плінтуса і мінімалки)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер