<

У Володимирі-Волинському обговорили можливість існування коледжів у системі освіти України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 29.11.2019 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

28-го листопада у культурно-мистецькому центрі відбулась Всеукраїнська науково-теоретична конференція «Володимир-Волинський педагогічний коледж імені імені А. Ю. Кримського: минувшина, сучасність, майбуття», присвячена 80-річчю освітнього закладу.

У конференції взяли участь науково-педагогічні, наукові і педагогічні працівники, краєзнавці, докторанти, аспіранти, магістранти, студенти з різних регіонів, повідомляютьна офіційному сайті міста.

На відкритті наукової події виступив директор Вищого комунального навчального закладу “Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А. Ю. Кримського”, кандидат педагогічних наук, викладач-методист Микола Савельєв.

Як розповів керівник освітнього закладу, зі стін коледжу вийшло 20 тисяч випускників. Багато з них забезпечують навчання в початковій та дошкільній ланці, у напрямку трудового і образотворчого мистецтва, інших дисциплін у більшості районів Волинської та Львівської областей.

На конференції обговорили важливу проблему: можливість існування такого закладу, як коледж.

“Чи вправі заклад існувати в межах нашої держави? Чи вправі ми повернутися спиною до сільської школи? Всі ці моменти дуже важливі в у мовах, у яких сьогодні перебуває держава. Ми висловимо думки, як вплинути на наших можновладців”, – сказав директор закладу.

У рамках конференції було проведено пленарне засідання на тему “Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А. Ю. Кримського: історія, сьогодення, перспективи”. Актуальні питання піднімали під час секцій “Модернізація змісту освіти”, “Теорія та методика навчання”, Історія. Культура. Мистецтво”, “Педагогічне краєзнавство Волині”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер