<

У Володимирі-Волинському нагадують про дотримання режиму максимального обмеження пересування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 18.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Володимирчанам нагадують про режим максимального обмеження пересування: 13:00 18-го квітня до 6:00 21-го квітня.

Як повідомив на сторінці у фейсбуці перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, «щодо злісних порушників порядку будуть застосовуватись заходи адміністративного впливу».

«Відповідні доручення були дані керівництву поліції у зв’язку з підтриманням рішенням ОДА про запровадження режиму максимального обмеження пересування на цих вихідних. Попередньо ми працювали превентивному режимі, тобто попередження, роз’яснення необхідності дотримання карантину», – йдеться на сторінці.

Як зазначив Матвійчук, були проведені зустрічі з представниками релігійних конфесій та визначений формат проведення Великодня. Варто зазначити, що на свято представники правоохоронних органів будуть поруч із кожним храмом. В цілому для забезпечення публічного порядку та дотримання карантинних обмежень у Волинській області буде залучено понад 800 правоохоронців.

“На жаль, вже сьогодні маємо випадки складання протоколів поліцією про недотримання карантинних заходів громадянами. Мешканці міста мають знати, що сьогодні в Україні зафіксовано 5106 випадків захворювання, і зважати на цю інформацію.Вкотре закликаємо дослухатися до прохання міської влади та залишалися на вихідні вдома.

Від особистої відповідальності кожного залежить, наскільки швидко вдасться здолати епідемію.Також просимо зрозуміти, що наші звернення в жодному випадку не покликані перешкоджати задоволенню духовних потреб громадян. Ми лише хочемо донести до людей важливість карантину й просимо не нехтувати встановленими протиепідемічними правилами”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя