<

У Володимирі-Волинському готують до друку другий тираж книги «51/14 – історія нескорених»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 5.07.2019 / Володимир /
Перегляди
18
/ Коментарі відсутні

Авторка книги «51/14 – історія нескорених», володимирчанка Жанна Білоцька розповіла, що наразі збирає кошти для друку другого тиражу.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у Фейсбук.

“Друзі, нещодавно побачила світ книга «51/14 – історія нескорених», присвячена пам’яті легендарній 51-й окремій механізованій бригаді. Однак виявилось, охочих мати її, – чимало. Зокрема, це військовослужбовці 14 ОМБр, які зараз перебувають у зоні бойовий дій і дізнаватись про неї почали після того як відправила на схід примірники. Також інформація про книгу розійшлася серед колишніх бійців 51-ї ОБМР, героїв книги з різних регіонів”, – зазначила пані Білоцька.

Нагадаємо, що у першу чергу «Історія нескорених» потрапила до рідних загиблих не тільки Волині, а й інших куточків України, які відгукнулись з проханням мати книгу. Вона надійшли й до командирів 51/14 ОМБр, волонтерів, капеланів, які є на її сторінках. 
Також «Історія нескорених» є у бібліотеці не тільки нашого міста, а й Львівщини. До речі, саме зі Львівщини найбільше охочих виявилось придбати книгу.

“На жаль, книг для усіх не вистачило, бо тираж обмежений – 500 примірників. І то його вдалося видати завдяки людям та спонсорам, які не залишилися байдужими до збереження пам’яті тих, хто мав честь служити і допомагати бригаді, та загиблих. Зокрема, це Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», Валерій Діброва, Максим Климюк та Павлівська сільська рада. 

Беручи до уваги вищесказане, виникла ідея видати додатковий тираж. Підтримати погодились два благодійні фонди, про які я напишу згодом. Бо наразі узгоджуються деталі. Та, як показує практика, книгу можна передплатити, як це було з попереднім тиражем. Усі, хто повірив у проект і підтримав його, отримав примірники після виходу книги”, – акцентує Жанна Білоцька. 

Тому, хто бажає мати «Історію нескорених», прохання перераховувати кошти на рахунок Приватбанку 5168 7573 7714 8095 Жанна Білоцька. Вартість одного примірника – 200 гривень. Друкується книга у видавництві «Формат» (Нововолинськ).  Повідомлення із вказаною адресою, ПІБ, контактним телефоном та зі скріном чека прохання надсилати на електронну адресу: bilozhanna@ukr.net. Передплата триватиме до 15 серпня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота