<

У Володимирі власниці авто, яка знову припаркувала авто на газоні, загрожує повторний штраф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 3.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
6505
/ коментарів 10

У Володимирі працівники муніципальної варти виявили автомобіль повторно припаркований з порушенням правил дорожнього руху.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці мунварти.

Власниця авто не дивлячись, що уже була притягнута до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу за неправильне паркування, продовжує ігнорувати вимоги правил дорожнього руху та паркує своє авто на газоні.

“Дивує і відношення самих мешканців будинку котрі спокійно сидячи на лавці у дворі свого будинку спокійно спостерігають як власця транспортного засобу продовжує знищувати зелений газон”, – йдеться у дописі.

Муніципальна варта нагадує, що штраф за вказане порушення передбачений ч.1 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення та становить 340 грн.




коментарів: 10
  1. Приїдьте зранку до будинку на Поліської Січі, де кінцева зупинка 8ки, 14ки і 21ї маршруток, то там ціла колекція таких паркувальників. За їх рахунок можна не погано поповнити міський бюджет.

  2. Щастить власникам авто, у дворах багатоповерхівок, де кляті комуняки асфальт поклали, мають місце для паркування! Хоча, хто їм дозволив там паркуватися?

    • Сходил в городскую службу “благоустройство города”написал заявление на предоставление разрешения на установку паркоместо .после получения договора оборудовал место , оплачуй и ставь машину когда захочешь.

  3. Відповідно до правил дорожнього руху, ця терітория – не газон. Формально паркування є законним.

    • Хай приїздять щодня та виписують штраф. Мабуть то є найкращим рішенням

  4. Муніципали, ви спочатку парковки облаштуйте, а потім до чинності паркування придирайтесь.
    По якому принципу у варту набирають, бо у нас також всі пришелепкуваті?

  5. Мала діло з муніципалами……десятому закажу що навіть починати розмову не варто ,бо це люди яким дали наказ штрафувати все і вся…….зробіть парковки і тоді люди не будуть ставити машин на таких недогазонах……..бо їм аби казну поповнити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер