<

У Володимирі відкрили збірну виставку картин, присвячену Дню художника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 11.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
743
/ Коментарі відсутні

10-го жовтня у фоє культурно-мистецького центру Володимира відбулось відкриття збірної виставки художників міста, присвяченої Дню художника.

Практично усі роботи нові, написані до професійного свята, повідомляють на сайті міста.

Як зазначають, в експозиції представлено 24 роботи 19-ти  художників міста, виконаних у різних техніках та жанрах: олійний  і акриловий живопис, батік та гобелени.

Подяками міського голови та грошовими винагородами було відзначено художників, чиї персональні виставки відбулися в культурно-мистецькому центрі цьогоріч: Олександру Місько, Дмитра Свіріна, Надію Яцину та Павла Юрчука.

Подяками від управління гуманітарних питань нагороджено активних учасників збірних виставок: Людмилу Оївчик, Ярославу Михалик, Сергія Ничипорука, Діану Шимчук, Катерину Юрчук, Юлію Стеффес.

Привітали присутніх зі святом всесвітньо відомі митці, яких представили в “живих картинах” актори народного аматорського театру-студії “Різнобарв’я”, режисер – Лариса Половньова. Атмосферно звучали музичні вітання від ансамблю дитячої музичної школи “Секвенція” (керівник Ольга Редько). 

На виставці також експонуються роботи митців з благодійного пленеру в замку Любарта, організованого Ярославом Кондисюком. Картини можна придбати, а виручені кошти від їх продажу будуть спрямовані  на лікування дітей. Триватиме виставка протягом місяця.

Нагадаємо, у Володимирі провели майстер-клас присвячений Дню художника




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота