<

У Володимирі відбувся концерт камерного оркестру, присвячений Дню захисників та захисниць України

18:14 | 6.10.2024 / Володимир / /
Перегляди
60
/ Коментарі відсутні

5-го жовтня у Володимирі в Центрі культурних послуг з благодійною програмою виступив Академічний камерний оркестр «Кантабіле» та народний артист України Василь Чепелюк.

Концерт був присвячений Дню захисників та захисниць України. Вхід для усіх охочих був вільним.

Глядачі високо оцінили віртуозне виконання українських та світових творів музичної культури талановитими учасниками академічного камерного оркестру та народного артиста України Василя Чепелюка.

Довідково: Камерний оркестр «Кантабіле» був створений в грудні 1990 році при Волинській обласній філармонії на основі камерного ансамблю. Основу камерного оркестру сформували ентузіасти, молоді випускники Львівської та Київської консерваторій. Оркестр став хорошою школою професійної майстерності для багатьох музикантів.

У 1994 році оркестр очолив талановитий музикант, народний артист України Товій Рівець, завдяки професіоналізму і наполегливої праці якого, оркестр піднявся на вищу сходинку виконавської майстерності. Основним завданням цього колективу є популяризація шедеврів вітчизняної і світової музичної культури. Щороку колектив проводить в середньому понад 120 концертів на Волині і за її межами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Жовтня, Неділя