<

У Володимирі відбулася передвеликодня толока

15:41 | 12.04.2024 / Володимир / /
Перегляди
302
/ Коментарі відсутні

12-го квітня у Володимирі, як і щовесни перед Великоднем, містяни вийшли на толоку. Дбати про довкілля, тримати у чистоті свої терени – це кардинально відмінна від наших агресивних сусідів зі сходу риса українців, тож на благоустрій володимирчани не шкодують сил.

Про це розповідають на сайті міста.

Окрім того, що сьогодні активно займались прибиранням на прилеглих територіях усі структурні підрозділи Володимирської міської ради, було кілька локацій, де без допомоги комунальних служб не обійтись.

Зокрема, на вулиці Устилузькій працівники КП «Полігон» та КП «Володимирканал»  мили металеві паркани, упорядкуванням володимирських квітників займалось КП «Троянда».

У парку поблизу ліцею № 2 комунальники косили і вивозили траву, а «Троянда» спільно з управліннями соціальної політики та інфраструктури міськвиконкому висадили 30 молодих лип.

Кожне висаджене дерево робітники КП “УЖК” оперативно огородили дерев’яними кілочками.  

“Брусилівський” парк також не залишився без уваги – звідти КП «Полігон» вивозив зрізане гілляччя, траву та торішнє листя.

Принагідно закликаємо мешканців громади навести лад поблизу своїх будинків, аби до Великодніх свят наша громада була ошатною, як писанка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа