<

У Володимирі відбулася церемонія нагородження премії «Творча обдарованість»

19:55 | 12.06.2024 / Володимир / /
Перегляди
363
/ Коментарі відсутні

12-го червня у Володимирі в Центрі культурних послуг відбулось нагородження найбільш обдарованих учнів мистецьких шкіл нашої громади, а також їхніх педагогів. Премією «Творча обдарованість» у місті щороку відзначають вихованців та викладачів дитячих музичної та художньої шкіл, які за підсумками навчального року стали переможцями міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста.

Цього року серед лауреатів премії 32 учні та 22 викладачі дитячої музичної школи, а також 87 учнів та 11 викладачів дитячої художньої школи ім. Миколи Рокицького.

Вручив лауреатам подяки міського голови, грошові винагороди та пам’ятні статуетки “Творча обдарованість 2024” заступник міського голови Андрій Гудим. Він подякував усім талановитим учням за їхні старання, що дали відповідні плоди, вчителям за кропітку працю попри тривоги та інші негаразди та батькам за підтримку та віру у своїх дітей.

Навчальний рік, що добіг кінця, був щедрим на перемоги та здобутки учнів дитячих музичної та художньої шкіл. Зокрема, юні музиканти здобули перемогу у міжнародних конкурсах: бандуристів «Волинський кобзарик», баяністів та акордеоністів ім. Миколи Різоля, «Магія смичка».

Перемогу здобули і у таких всеукраїнських конкурсах: виконавської майстерності гри на народних інструментах «Барви Полтавщини», виконавців на народних інструментах «Музичний барвограй», віолончелістів «Зірка надії», «Джаз – це ми», юних бандуристів «Кобзарська юнь України», піаністів «Рівне-2024», виконавського мистецтва «КАМПАНЕЛЛА», гітарного мистецтва «Fiesta», молодих виконавців української інструментальної музики імені Германа Жуковського, юних музикантів «Шлях до зірок», а також у багатьох інших фестивалях і конкурсах.

Юним володимирським художникам вдалось здобути перемогу у міжнародних конкурсах дитячого малюнка: «Малий Бітолський Монмартр» (Північна Македонія), у м. Нова Загора (Болгарія) та «Херсонський кавун арт». Відзначились у таких всеукраїнських конкурсах: «Вижницька палітра», «Натхнення», «Франковий мотив», «Писанкові візерунки», «КОСМОС – інший світ», а також обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої». Здобули, окрім цього, перемоги і в обласних конкурсах «Йде до діток Миколай», «Великоднє диво» і «Волинська різдвяна містерія».

Доповнили церемонію нагородження, яку провела працівниця Центру культурних послуг Аліна Назарчук, танцювальні та вокальні виступи талановитих дітей: вихованців народної вокальної студії “Лодомир” (керівник Галина Тюрікова) з Центру позашкільної освіти, клубу спортивного танцю «Dancer Dancer Studio» (керівник Владислав Мельничук), клубу спортивного танцю “Грейс” (керівник Ірина Божик) та лауреатів конкурсів дитячої музичної школи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Червня, Середа