<

У Володимирі учні повертаються до школи, попри «червону» зону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:58 | 5.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
9504
/ коментарі 4

З 8-го листопада школи та садочки громади Володимира працюватимуть у звичній формі. Школярі виходять з канікул.

Про це БУГу розповіла начальниця управління з гуманітарних питань Оксана Бігун.

Вона зазначила, що незважаючи на “червону” зону карантину, яка розпочинається з 8-го листопада на Волині й у Володимирі, зокрема, цього дня навчання у школах громади поновиться в очній формі. Учні вийдуть із продовжених канікул.

Також у звичному режимі працюватимуть і заклади дошкільної освіти.

Як додала Оксана Бігун, це пов’язано із високим рівнем вакцинації серед освітян у Володимирі та громаді. На 100% уже вакциновані працівники 1, 2, 5 шкіл міста, початкової школи у Новосілках та садочка у Суходолах. В інших навчальних закладах громади – більше, ніж 80 % освітян отримали щеплення. Відстає лише ЗДО “Волиняночка” у Володимирі, де 14 осіб лишаються не вакцинованими.

“Ті освітяни, які не вакцинуються, відповідно до постанови Кабміну, будуть відсторонені від роботи. У них ще є час до 8-го листопада”, – додала начальниця управління з гуманітарних питань.




коментарів: 4
  1. Невже не зрозуміло,що вакцинація не дає гарантії на те,що людина більше не захворіє і не буде переносником ковіду?!У мене через коронавірус за тиждень померло більш ніж 15 знайомих!!А вони не можуть зробити дітям дистанційне навчання,жах!Шкода діток

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок