<

Комунальники прибирають опале листя у Володимирі

11:11 | 2.11.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
498
/ Коментарі відсутні

У Володимирі триває прибирання опалого листя. Зелені зони, парки, сквери та дороги міста впорядковують після падолисту двірники КП «Полігон». Уже кілька днів поспіль комунальники змітають, згрібають, збирають і вивозять у день кілька кубів опалого листя.

Про це повідомляють на сторінці підприємства у фейсбуці.

Цьогоріч, для полегшення виконання робіт з благоустрою, за кошти бюджету громади було придбано комунальний вакуумний пилосос для прибирання листя. Придбали устаткування навесні, а нині настав час активно його використовувати.

Для ефективного використання вакуумного пилососа, дещо переобладнали техніку комунального підприємства. Зокрема, облаштували причіп, куди надходить зібране листя. Відмінною особливістю цього пилососа є шланг (чималий у діаметрі і довжині), який дозволяє рухатися на віддалені відстані. Це дає можливість обробляти площу по колу, радіусом за кілька метрів від місця стоянки техніки, яка збирає листя.

Комунальники «Полігон» прикладають максимум зусиль, задля того, аби очистити Володимир від опалого листя, оперативно впоратися із наслідками падолисту на всіх локаціях міста одразу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота