<

У Володимирі та районі виявили 37 нових випадків коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 8.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

У КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» отримали чергові результати ПЛР-тестування (за 6-те жовтня), за результатами проведення яких зафіксовано 37 випадків інфікування COVID-19.

Із усіх підтверджених випадків 12 хворих – це жителі Володимир-Волинського району, ще 25 – міста Володимира-Волинського, – інформують на сайті міста.

За останні чотири дні у КП “Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги” отримали 110 позитивних результатів ПЛР-тестування мешканців на коронавірус.

Володимирчан закликають бути відповідальними і дотримуватися рекомендацій МОЗ.

Читайте також:

Володимир за крок до «червоної» зони: фахівці розповіли, що слід робити, щоб туди не потрапити




коментарів: 2
  1. Для чого той кіпіш? Всі перехворіємо, хто безсимптомно, хто з слабовираженими симптомами , хто важче , а хто 1 % із 1000 люд. важко перенесе, і нікуди ми від того не дінимось. Люди бояться вже з запаленням іти в лікарню, бояться просто сказати що хворіє ОРЗ , всі починають тикати той на якісний тест невідомо де зроблений, що це за приниження і ущімлення наших прав?? Діти не мають право вчитись, люди працювати? Ми ж нікуди не дінемось від того вірусу який скинули нам на голови, просто треба залишатися людьми, думати головою, а не слухати Всіх впідряд. Просинаємось, перестаєм панікувати, живем спокійним життям, починаємо цінити життя, і любити одне одного за погане і хороше адже ми одне одному даємо безцінні уроки . Бережіть себе , пийте воду структуровану, гуляйте, спортом займайтесь, пизитивно мисліть, менше дивіться зомбоящик, кидайте алкоголь, звертайте увагу більше на своїз діток , рідних , близьких, відкривайте душу прекрасному, переставайте боятись, і тоді точно все пройде безсимптомно і з Божою допомогою. Адже високі вібрації Отця нашого не досягають до нас коли ми в негативі, і на низьких вібраціях а от коли навпаки Він завжди нас тримає за руку. Люблю Вас всіх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота