<

У Володимирі судили чоловіка, який хотів виїхати за кордон з фіктивним ковід-сертифікатом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 4.11.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
1446
/ Коментарі відсутні

1-го листопада у суді Володимира винесли вирок чоловіку, який хотів виїхати за кордон з підробним сертифікатом про вакцинацію від COVID-19.

Так чоловік хотів уникнути перебування на самоізоляції, повідомляє Княжий Град з посиланням на вирок суду.

Як зазначають, 27-го вересня о 22:55 під час проходження прикордонного контролю на митному пункті пропуску “Устилуг” Волинської митниці зловмисник використав підроблений документ про вакцинацію, який надає право перетнути державний кордон України без перебування на самоізоляції.

Чоловік пред’явив свідоцтво про щеплення виданий неіснуючою установою Рівненської обласної ради “Центр первинної медико-санітарної допомоги “Садгора” №3″.

На підставі ч.1 ст.70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом повного складання призначених покарань, суд визначив остаточне покарання у виді штрафу в розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 4250 гривень.

Крім цього, з обвинуваченого стягнули в користь держави витрати за проведення судової технічної експертизи документа у розмірі 1029 грн. 72 коп.

Вирок за результатами розгляду обвинувального акту щодо вчинення кримінального проступку може бути оскаржений в апеляційному порядку протягом 30 днів із дня його проголошення через міський суд Володимира.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа