<

У Володимирі судили чоловіка, який хотів втекти за кордон з липовими документами

21:06 | 4.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
521
/ 1 коментар

Військовослужбовець з Херсонщини, який з підробленими документами намагався виїхати з України через «Устилуг», заплатить майже 60 тисяч гривень штрафу.

Відповідний вирок ухвалив Володимир-Волинський міський суд, – інформують Волинські новини.

Злочин вчинив Сергій С., який народився у місті Нова Каховка. Чоловік має вищу освіту, нині є військовослужбовцем у званні солдат. Він одружений, має на утриманні двох неповнолітніх дітей.

У липні Сергій С. домовився з невідомою особою через телеграм про виготовлення документів, які б дали можливість виїхати за кордон.

Згодом на вулиці Дерибасівській в Одесі обвинувачений отримав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії, в яких вказані недостовірні відомості про непридатність до проходження військової служби в Збройних силах України. 

За підроблені документи військовослужбовець заплатив тисячу доларів.

Зранку 2-го серпня Сергій С. намагався виїхати з України через пункт пропуску «Устилуг». Липові документи він надав прикордонникам, які виявили підробку.

Дії чоловіка кваліфікували за ч.5 ст.27, ч.3 ст.357, ч.4 ст.358 КК України. Він уклав з прокурором угоду про визнання винуватості. Затвердивши угоду, суд оштрафував Сергія С. на 59 тисяч 500 гривень.




один коментар
  1. А мажорчики і синки влади що повтікали від призову ,ніхто судити не буде ,їм закони інакші ,чи як?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер