<

У Володимирі створили шкільний громадський бюджет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 4.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
261
/ Коментарі відсутні

Вже у 2021 році з міського бюджету Володимира виділять 150 тисяч гривень на функціонування шкільного громадського бюджету. Школярі зможуть подавати свої проєкти на голосування. Три проєкти будуть реалізовані.

Депутати міської ради 4-го червня підтримали проєкт авторства Тетяни Дьоміної. За її словами, дітям у Володимирі тепер дають можливість реалізувати свої ідеї і показати, що їхня думка важлива.

Шкільний громадський бюджет має на меті навчити учнів вигадувати та розробляти ідеї, створювати проєкти, комунікувати та працювати в команді, розвинути відчуття причетності та важливості власного голосу, тим самим сформувати активного, розумного громадянина з критичним мисленням, який в майбутньому буде брати участь у прийнятті рішень в громаді та суспільстві.

Загальний обсяг шкільного громадського бюджету -150 тисяч гривень. Кошти розподіляться однаковими частинами між проєктами-переможцями після проведення двох етапів конкурсу.

Кількість проєктів-переможців конкурсу – три. Кращі проєкти визначатимуть учні шляхом голосування. Ці проєкти проходять в наступний етап. Переможців визначать рішенням Координаційної ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя