<

У Володимирі собака кинувся рятувати котенят, яких топив нелюд

15:05 | 30.09.2023 / Володимир / , /
Перегляди
4816
/ коментарів 5

У Володимирі по вулиці Зимненський чоловік намагався втопити у річці п’ять котенят, проте йому завадив пес на прізвисько Курт. Власниця чотирилапого вийшла на прогулянку до водойми, аж раптом собака почув писк котенят та кинувся на допомогу.

Як розповіла БУГу власниця Курта та зоозахисниця Оксана, вона разом зі своїм собакою зайшли на міст, аж раптом він почав нервувати. Почувши писк інших тварин, пес вирвався та кинувся на порятунок. Жінка, не розуміючи такої поведінки, побігла за Куртом.

На березі Оксана побачила літнього чоловіка, який почав втікати та кинув щось на траву. Собака побіг у річку та почав одне за одним витягувати котенят, одне з них лежало поряд з водоймою. Власниці Курта разом з чотирилапим рятівником вдалось витягнути на берег п’ятьох наляканих котів.

“Чисто випадково, вигулюючи собаку, зоозахисниця стала свідком, як нелюд в людському обличчі топив в річці кошенят. Собака почула писк, побігла туди, хазяйка за ним.
Нелюд кинув на березі останнє кошеня і втік. Не було ні часу, ні можливості щось знімати на відео. Швидко треба було рятувати малюків”, – розповіла у соцмережах кума Оксани.

13-літній собака Курт – метис хаскі, його виховував син Оксани, разом вони були в АТО на 0 позиціях.

Бідолашні котики у безпеці під наглядом пані Оксани. Жінка додала, що планує завезти їх до ветеринара на обстеження.

Оксана згадує цей день з острахом, адже не могла зрозуміти такої людської жорстокості. На щастя, котикам вчасно була надана допомога, тепер малеча у пошуку люблячої родини.

Якщо ж вам приглянулось кошеня та ви готові стати йому найкращим другом, телефонуйте:

+ 380 (66) 266 82 13 – Оксана




коментарів: 5
  1. ЗоозахисницІ Оксані -героя України,песику- мішок корма,потопельнику кошенять загальне -ФЕ!А, ще не все терміново визивайте ТСН!

  2. Стерилізація і кастрація по доступних цінах, один раз зробив тварині і спокій, так ні- втопити, вивезти в ліс, підкинути під будинок…. Що з цими “людьми” не так?

  3. Згадалося як хтось то казав : людину вбити б зміг , собачку чи кота – рука б не піднялася..

      • Не в курсі , але певно якби побачив того ублюдка у тій ситуації то й сам навряд чи стримався.. Принаймні живодер би точно добре пожалкував

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота