<

У Володимирі привітали з днем народження сина загиблого Героя України Олександра Лук’яновича

18:50 | 26.01.2024 / Володимир / , /
Перегляди
215
/ Коментарі відсутні

26-го січня у Володимирі привітали з днем народження сина загиблого Героя України Олександра Лук’яновича Андрійка, якому в цей день виповнюється три рочки.

З цієї нагоди секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк завітав до родини загиблого Героя України, аби привітати з цим днем від імені усієї громади, – йдеться на сайті міста.

Син полеглого Героя одразу узявся розбирати пакунок з іграшками. Як каже його мама пані Анна, хлопчик дуже жвавий, допитливий і з задоволенням відвідує розвивальний гурток для малечі. Нині, доки у школах карантин, з ним бавиться його старша сестричка. 

Нагадаємо, що традицію вітати дітей та батьків загиблих та померлих захисників з днем народженням, було започатковано у нашій громаді у 2022 році із внесенням відповідних змін до місцевої програми соціального захисту населення. З нагоди дня народження усім членам родин загиблих з бюджету громади виплачується по тисячі гривень.

Довідково. Солдат Олександр Лук’янович, який служив за контрактом у 14-й ОМБр, загинув 25-го лютого 2022 року в результаті ворожого авіаційного удару на Київщині. Під час бою військовослужбовець знешкодив до трьох десятків одиниць техніки противника. Цей мужній вчинок був відзначений на державному рівні – 2-го березня Олександру Лук’яновичу присвоєно звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок