<

У Володимирі привітали з днем народження маму загиблого Героя

21:11 | 9.03.2024 / Володимир / /
Перегляди
539
/ Коментарі відсутні

У Міжнародний жіночий день володимирчанка Світлана Ворошик – мама полеглого Героя Євгена Ворошика – відзначила своє особисте свято. З цієї нагоди до іменинниці завітав секретар міської ради Іван Юхимюк.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста.

Від імені міського голови, працівників міськвиконкому та усієї громади Іван Юхимюк привітав пані Світлану з 54-річчям, вручивши їй квіти та грошовий подарунок.

“Бажаю вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, сил, Божого благословення та якнайшвидшої Перемоги”, – побажав іменинниці секретар міської ради.

29-річний старший сержант Євген Ворошик обіймав посаду командира відділення взводу безпілотних авіаційних комплексів батареї управління та артилерійської розвідки.

До лав ЗСУ Євген вступив за контрактом після проходження строкової служби ще у 2013 році. Помер захисник 4-го жовтня 2022 року у шпиталі міста Харків від поранень, які отримав, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Першотравневе, що на Харківщині. Осиротілими залишилися мама Євгена, дружина та маленький синочок. Поховали полеглого воїна з усіма військовими почестями на кладовищі села Поничів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа