<

У Володимирі привітали з днем народження доньку загиблого Захисника Олега Орлова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 27.09.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
1326
/ 1 коментар

26-го вересня керуюча справами виконавчого комітету Володимирської міської ради Ірина Лошенюк завітала до родини полеглого захисника України Олега Орлова, аби привітати його дочку Олену з днем народження.

Олена Орлова – справжня гордість родини, адже юна красуня цього року вступила на магістратуру Волинського національного університету ім. Лесі Українки, де опановує фах географа. Після закінчення навчального закладу планує працювати вчителькою у рідному місті, повідомляють у фейсбуці міської ради.

“22 роки – це прекрасний вік, коли відкриті усі життєві дороги, коли можна і потрібно мріяти, коли ти сповнений планів, але живеш сьогоднішнім днем.

Від імені міського голови, виконавчого комітету міської ради та депутатського корпусу вітаю вас з днем народження! Бажаю йти по життю легко, з упевненістю у свої сили, з гарним настроєм і посмішкою під мирним небом України”, – зазначила Ірина Панасівна у вітальному слові.

50-річний солдат Олег Орлов з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України мужньо обороняв рідну землю. 4-го квітня у Володимирі попрощались із полеглим у бою військовослужбовцем, якого посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У нього залишилось троє дітей.




один коментар
  1. Олегівна, багато здоров’я тобі і файного вірного турботливого мужичка!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок