<

У Володимирі привітали з днем народження доньку загиблого Захисника

20:31 | 26.02.2024 / Володимир / /
Перегляди
413
/ 1 коментар

26-го лютого у Володимирі привітали з 10-річним ювілеєм доньку загиблого Героя Сергія Засадка, який віддав своє життя за Україну.

Керуючий справами міськвиконкому Ірина Лошенюк від імені міського голови та усієї громади привітала Єву Засадко з першим ювілеєм, побажала їй вірних друзів, успіхів у навчанні, щасливого дитинства у мирній незалежній Україні та вручила подарунок, повідомляють на сайті міста.

До теплих слів вітань приєднались також однокласники іменинниці та класна керівниця 4-В класу Оксана Миколаївна

Вчителька Єви розповідає, що дівчинка надзвичайно творча та обдарована. Усе за що береться, перетворює у маленький витвір мистецтва. Уже два роки вона із задоволенням відвідує дитячу художню школу.

Сама ж Єва дуже радіє усім подарункам та привітанням та каже, що як і торік, загадує на свій день народження одне і те ж побажання – аби якомога швидше наступила перемога України. 

Батько Єви, 37-річний водій артилерійської батареї Сергій Засадко був мобілізований до війська у лютому 2022  року після повномасштабного вторгнення росії на територію України. Не чекаючи повістки, сам вирушив до територіального центру комплектування, адже не міг лишатись осторонь, коли на рідну землю прийшла біда. Зі зброєю у руках він мужньо обороняв Україну від ворога. Загинув Сергій Засадко 28-го квітня в результаті артилерійського обстрілу на Донеччині.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок
20 Травня, Понеділок