<

У Володимирі привітали з днем народження доньку загиблого Героя України Олександра Лук’яновича

21:36 | 30.10.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1740
/ 1 коментар

30-го жовтня у Володимирі привітали з днем народження доньку загиблого Героя України Олександра Лук’яновича Вероніку, яка напередодні святкувала свій 8-ий день народження.

У класі, де вчиться Вероніка, на канікулах було три іменинники, тож на дошці, як у них заведено, зараз три аркуші з кольоровими хмаринками, де однокласники вписують свої побажання, повідомляють на сайті міста.

Тато Вероніки Олександр Лук’янович народився на Ратнівщині, проживав згодом на Володимирщині. За контрактом проходив військову службу у 14-ій окремій механізованій бригаді.

У перші дні повномасштабного вторгнення разом і з побратимами солдат став на захист Київщини. Під час бою, поблизу Києва, знешкодив до трьох десятків одиниць техніки противника, за що 2 березня 2022 року був удостоєний ордена «Золота Зірка» і звання Герой України. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Олександр Лук’янович відзначений посмертно, бо 25-го лютого 2022 року внаслідок ворожого авіаційного удару він загинув.

Поховали воїна на Федорівському кладовищі у Володимирі.

Читайте також:

Професію електрика поміняв на танкіста, і загинув Героєм у нерівнім бою: історія Олександра Лук’яновича із Зимнівської громади




один коментар
  1. Якщо вже так піаритись, то вітайте всіх дітей полеглих воїнів! Як почуваються інші діти, батьки яких теж загинули на війні, але їх ,чомусь не вітають на камеру!?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя