<

У Володимирі привітали з днем народження доньку померлого Героя Владислава Черниша

20:04 | 1.02.2024 / Володимир / , /
Перегляди
415
/ Коментарі відсутні

1-го лютого у Володимирі привітали Дарію Черниш, доньку покійного військовослужбовця Владислава Черниша, яка святкує свої 17 років.

Про це інформують на сайті міста.

Дарія, учениця 11-го класу, активно бере участь у житті ліцею, виявляє інтерес до наукової та творчої діяльності. До вітання приєднались однокласники, члени шкільного самоврядування та викладацький колектив ліцею.

“Сімнадцять років – це час великих змін та можливостей. Нехай цей рік принесе тобі нові враження, досягнення та радість. Бажаю міцного здоров’я, невичерпного ентузіазму та найкращих моментів”, – сказав Іван Юхимюк у вітальному слові.

Батько Дарії, Владислав Черниш, був бійцем 51-ї окремої механізованої бригади та брав участь у численних боях, починаючи ще з 2014 року. Хоча він повернувся живим із зони проведення АТО, у цивільному житті йому довелося боротися з онкозахворюванням. Владислав Черниш пішов у вічність у серпні 2019 року.

Починаючи з 2022 року, з метою соціальної підтримки сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з-поміж учасників АТО та на виконання відповідної місцевої програми соціального захисту, у громаді вітають з днем народження усіх дітей, які виховуються у таких родинах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок